Judas' Brev

Sven er vokset op på Sri Lanka med en dansk far og australsk mor. Han gik i skole i Indien og  Australien, før han kom til Danmark for at aftjene sin værnepligt i 1975. Han blev en bekendende kristen mens han var i forsvaret, og tog derefter til London for at studere teologi.

Han kom tilbage til Danmark i 1981 for at tjene i Kristent Fællesskabs arbejde, mens han samtidig var fuldtidsansat i designfirmaet Menu A/S. I 1991 blev han deltidsansat af menigheden for at varetage ledelse, pastoralt arbejde og undervisning. Dette fortsætter han med i dag, samtidig med at han delvis arbejder for det danske Forsvar som reserveofficer. Sven er gift med Joanna, og de har tre voksne børn og nu også børnebørn. I sin fritid kan Sven lide at løbe, være sammen med familie og venner, læse bøger og se en god film.

Teksten er fra Judas 1:17-25. Vi hører, hvordan vi finder mod og styrke til at sejre med Kristus, i en verden præget af åndelig modstand. Prædiken punkter: - At kende vores kampmiljø - At vedligeholde og anvende de sejrende våben Gud har givet os - At stole på Hærskarers Herres evige hengivelse til os

Prædiken holdt: 01.01.2023
Type af tale: Prædiken

Sven taler over 2. Peters Brev og Judas' Brev i Slip Bibelen Løs.

Prædiken holdt: 11.09.2008
Type af tale: Slip Bibelen Løs