Alle

Kom på sommerlejr med nye og gamle venner. Vi har igen i år booket Viby Efterskole på Vestfyn til årets sommerlejr for alle os i Højnæskirken.

Lejren begynder søndag 3. juli kl. 16.00 og slutter fredag 8. juli kl. 11.00.

Det er en fantastisk mulighed til at være sammen i dejlige rammer, under afslappende forhold, men også med udfordrende budskaber og dybe samtaler.

Taleren i år er Jamie Lieberkind. Jamie skriver om sig selv:

"Hejsa! Jeg hedder Jamie, 27 år, gift med Malene og far til 2,5 skønne børn (der kommer en ny til sommer). Jeg studerer p.t. teologi, har min bachelor fra Menighedsfakultetet og har snart en Master - og jeg elsker det! Men udover at være certificeret teologinørd, så nyder jeg også god musik, lidt hygge med familien og et dejligt brætspil.

Jeg glæder mig helt vildt til at være sammen med jer på lejren - vi ses!"

Lejren er for alle uanset alder. Der er en særskilt lejr-i-lejren for teenagere - TeenTrack, der vil have deres eget område og eget program, se tilmelding til TeenTrack

Meld dig til senest 1. juni

Betaling skal ske efter den 1. juni. Du vil få en mail efter den 1. juni med info om betaling, praktiske oplysninger mm.

Da vi er mange folk sammen, kan du desværre ikke tage kæledyr med på lejren.

Prædiken holdt:
Type af tale:

Kom på sommerlejr med nye og gamle venner. Vi har booket Viby Efterskole på Vestfyn til årets sommerlejr.

Det er en fantastisk mulighed til at være sammen i dejlige rammer, under afslappende forhold, men også med udfordrende budskaber og dybe samtaler.

Taleren i år er Simon Jakobsen, der til daglig er præst i Nordjylland. Simon siger om sig selv: "Jeg er til dagligt præst i kirken i kulturcenteret Vendsyssel og nyder det i fulde drag. At vandre med mennesker og komme tæt på er vigtigt for mig og der jeg trives rigtig godt! Derudover elsker jeg en god kop kaffe, udfordringer og så selvfølgelig AaB!
Jeg glæder mig utrolig meget til at komme forbi og være sammen med jer!"

Lejren er for alle uanset alder. Der er en særskilt lejr-i-lejren for teenagere - TeenTrack, der vil have deres eget område og eget program, se tilmelding til TeenTrack

Meld dig til senest 19. juni.

Betaling skal ske efter den 1. juni. Du vil få en mail efter den 1. juni med info om betaling, praktiske oplysninger mm.

NB: Der er nu lukket for tilmeldinger, da lejren er helt fyldt op.

Prædiken holdt:
Type af tale:

Ud fra den udmelding der p.t. foreligger fra regeringen vil vi gennemføre sommerlejren - så meld dig til!

Sommerlejren for hele familien afholdes på Løgumkloster efterskole i Sønderjylland fra søndag 12. juli til fredag 17. juli.
Samtidig med sommerlejren afholdes der teenagelejr for alle 13-19-årige.

Prædiken holdt:
Type af tale:

Så er der åbnet for tilmelding til årets sommerlejr! 

Sommerlejr 2019 bliver på Løgumkloster Efterskole i uge 29 - nærmere bestemt søndag 14. juli kl. 16 til fredag 19. juli kl. 11.

Lejrens tema bliver Mødet med den levende Jesus Kristus.

Taler (eller talere) annonceres senere. Hold øje med denne side eller sommerlejrens egen side på Facebook (som du inviteres til at "synes godt om") :)

Der arbejdes også på invitationen...

Bemærk, at du nu ved tilmelding har mulighed for at angive, om du vil hjælpe til med på forskellige områder. Når du gør det, kan det være at vi vil bede dig hjælpe.

Sideløbende med lejren er der lejr for de unge - mere info om dette kommer snarest.

Prædiken holdt:
Type af tale:

Lejren er booket, taleren er fastlagt - alt, der mangler, er jer!

Sommerlejr 2018 bliver på Løgumkloster Efterskole i uge 29 - nærmere bestemt søndag 15. juli kl. 16 til fredag 20. juli kl. 11.

Og vi er glade for og stolte af igen at kunne præsentere Jógvan Zachariassen som årets taler.

Sideløbende med lejren er der lejr for de unge - mere info om dette kommer snarest.

Prædiken holdt:
Type af tale:

Lejren er for hele menigheden. Her er god mulighed for at tilbringe en weekend sammen på tværs af generationer. Kan du kun komme en del af weekenden er det også muligt. 

Når vi mødes til gudstjeneste om søndagen, bliver det ofte kun til en kort snak til kirkekaffen. Men på lejren er der mulighed for at have snakke både i mindre grupper og en-til-en - måske mens man går en tur i skoven eller når vi spiser sammen. 

Børnene får også mulighed for at bruge mere tid med hinanden. Når relationerne styrkes, bliver børnekirken om søndagen i kirken også endnu bedre. 

For teenagerne og de unge er der også gode muligheder for at "hænge ud" med hinanden og have det sjovt, samt få nogle snakke med nogle som er ældre og et andet sted i livet. 

At være på lejr styrker vores relation til Gud og til hinanden – kom med og oplev det!

Talere

Vi får besøg af Marty og Jenny Woods fra Australien. De har igennem rigtig mange år været involveret med at opmuntre og udruste kristne til igennem sport og festivaler at dele evangeliet. Efter OL i Sydney i 2000 flyttede de til Europa og har boet og tjent Gud i Athen, London og Paris.

Senere i år flytter de til Japan for at hjælpe kristne med at forberede evangelisation til sommer-OL 2020 i Tokyo.

Al undervisning vil blive oversat til dansk.

Øvrigt

Se indbydelsen for mere information om lejren og programmet.

Prædiken holdt:
Type af tale:

Dit næste valg tæller!

Således lyder opråbet fra Roger Thompson, der kommer tilbage i år for at undervise, udfordre og opmuntre os. 

Roger er tidligere præst i en kirke i Minneapolis med flere tusinde medlemmer, hvor han stadig taler regelmæssigt. Derudover er han engageret i organisationen Man in the Mirror, der arbejder med mænd og deres rolle i kirken, og sammen med sin kone Joanne er han engageret i Marriage Ministries, der arbejder med at styrke familier og parforhold. Han vil i år tale ud fra de temaer, han beskriver i sin nye bog: Do The Next Right Thing.

Joanne har været en meget aktiv medspiller i Rogers tjeneste som præst. Hun har desuden skrevet en bog, Table Life, der handler om, hvordan vi som kristne kan vise gæstfrihed – ud fra bordets betydning i det Ny Testamente. De har to døtre, 7 børnebørn samt adskillige ”åndelige børn” – herunder Ida von Wowern Fanøe, der boede hos dem, da hun var udvekslingsstudent, og kom til tro igennem dem. Kontakt gerne Ida for flere oplysninger!

Parallelt med sommerlejren afholdes lejr for teenagere, der arrangeres i samarbejde med kirkens unge og teenagere. De har også meget at glæde sig til!

Hvis du har spørgsmål, så kontakt lejrudvalget på lejr@kristentf.dk.

Se også:

 

 

Prædiken holdt:
Type af tale:

Reservér uge 29 til årets sommerlejr: Søndag 17. til fredag 22. juli 2016.

Stedet er atter Løgumkloster Efterskole.

Se indbydelsen, og tilmeld dig allererede nu! 

Prædiken holdt:
Type af tale:

Kristent Fællesskab indbyder til Menighedsweekend på Hvidekildelejren, sidste weekend i februar.

Tema for lejren: Hvad kan Gud bruge os til?

Årets gæstetaler er Claus Grønbæk, præst i Københavnerkirken og leder af Netværk for Missionale Menigheder i Danmark (som Højnæskirken også er medlem af).

Klik på indbydelsen for flere oplysninger, og klik derefter på tilmeldingen for at sikre dig en plads!

Prædiken holdt:
Type af tale:

OPDATERET: Sommerlejren i år bliver igen i uge 29 - det vil sige fra søndag 12. til fredag 17. juli. Vi kommer oven i købet et nyt og spændende sted hen: Hellebjerg Idrætsefterskole, som har gode forhold for både sommerlejr og O-lejr.

Talerene er også på plads - Roger og Joanne Thompson fra Minnesota, USA.

Roger er netop fratrådt som Preaching Pastor i en kirke i Minneapolis med over 3000 medlemmer. Han taler stadig regelmæssigt her. Derudover er han engageret i Man in the Mirror - en organisation, der arbejder med mænd og deres rolle i kirken, og sammen med Joanne er han engageret i Marriage Ministries, der arbejder med at styrke familier og parforhold. Roger har gennemført adskillige marathonløb, og er en ivrig cyklist - og tager helst på ture i Rocky Mountains i Colorado, hvor de også har boet i lang tid.

Joanne har været en meget aktiv medspiller i Rogers tjeneste som præst. Hun har skrevet en bog, Table Life, der handler om, hvordan vi som kristne kan vise gæstfrihed - med udgangspunkt i bordets betydning i det ny testamente.

Roger og Joanne ses ofte sammen på tandem!

Hvor kender vi dem fra? Da Ida v. Wowern Fanøe var udvekslingsstudent i Denver i 1979 (!), boede hun hos Roger og Joanne og deres to (dengang) små piger. Her hørte Ida evangeliet for første gang, og blev ført til frelse. Siden har vi hun og Niels holdt kontakten vedlige - for eksempel var det Roger, der talte ved deres bryllup for 25 år siden. De er åbne, ærlige og levende - I kan glæde jer til at møde dem! (Alle møder tolkes.)

... og så er der Dream Team i køkkenet!

Klik linkene for at se indbydelse og for at komme til tilmeldingsformularen.

GLÆD JER!

Til lejren ydes tilskud fra Kirkernes Integrationstjeneste (KIT) og Arbejdsmarkedets Feriefond. Arrangeres i samarbejde med KIT.

Prædiken holdt:
Type af tale:

Så slår vi atter dørene op til sommerlejr i Løgumkloster!

Der er 

  • inspirerende taler
  • gruppesamtaler
  • børneprogram
  • foredrag om aktuelle emner
  • udflugter i Sønderjylland – inkl. Rømøs karakteristiske strand
  • god tid til afkobling og fællesskab
  • god mad, som du ikke skal lave selv

Årets hovedtaler er Viv Thomas - en af lederne i Operation Mission i England.

Meld dig allerede nu! Brug linket under tilmelding. Husk, at det er nemmere at udfylde tilmeldingsformularer, hvis man er logget ind.

Det er ikke prisen på lejren, der skal afholde dig fra at komme. Hvis prisen er mere end hvad du kan klare, så henvend dig endelig til os, og så finder vi ud af det!

Prædiken holdt:
Type af tale:

Så er der lejr igen på Hvidekilde - denne gang kommer Peter Magnusson fra OM i Sverige og taler til os.

Tema: Min kirke, min vens kirke, en kirke med en fremtid

Taler: Peter Magnusson, OM Sverige

Bemærk: Tilmelding inden søndag 2. februar. Både tilmeldingsformular og brochure er klar.

Prædiken holdt:
Type af tale:

Sider