Sommerlejr 2015

nielsadmins billede

OPDATERET: Sommerlejren i år bliver igen i uge 29 - det vil sige fra søndag 12. til fredag 17. juli. Vi kommer oven i købet et nyt og spændende sted hen: Hellebjerg Idrætsefterskole, som har gode forhold for både sommerlejr og O-lejr.

Talerene er også på plads - Roger og Joanne Thompson fra Minnesota, USA.

Roger er netop fratrådt som Preaching Pastor i en kirke i Minneapolis med over 3000 medlemmer. Han taler stadig regelmæssigt her. Derudover er han engageret i Man in the Mirror - en organisation, der arbejder med mænd og deres rolle i kirken, og sammen med Joanne er han engageret i Marriage Ministries, der arbejder med at styrke familier og parforhold. Roger har gennemført adskillige marathonløb, og er en ivrig cyklist - og tager helst på ture i Rocky Mountains i Colorado, hvor de også har boet i lang tid.

Joanne har været en meget aktiv medspiller i Rogers tjeneste som præst. Hun har skrevet en bog, Table Life, der handler om, hvordan vi som kristne kan vise gæstfrihed - med udgangspunkt i bordets betydning i det ny testamente.

Roger og Joanne ses ofte sammen på tandem!

Hvor kender vi dem fra? Da Ida v. Wowern Fanøe var udvekslingsstudent i Denver i 1979 (!), boede hun hos Roger og Joanne og deres to (dengang) små piger. Her hørte Ida evangeliet for første gang, og blev ført til frelse. Siden har vi hun og Niels holdt kontakten vedlige - for eksempel var det Roger, der talte ved deres bryllup for 25 år siden. De er åbne, ærlige og levende - I kan glæde jer til at møde dem! (Alle møder tolkes.)

... og så er der Dream Team i køkkenet!

Klik linkene for at se indbydelse og for at komme til tilmeldingsformularen.

GLÆD JER!

Til lejren ydes tilskud fra Kirkernes Integrationstjeneste (KIT) og Arbejdsmarkedets Feriefond. Arrangeres i samarbejde med KIT.

Datoer: 
Søndag, 12. juli 2015 - 16:00 til Fredag, 17. juli 2015 - 11:00
Målgruppe: 
Indbydelse: