Sommerlejr 2017 Løgumkloster

nielsadmins billede

Dit næste valg tæller!

Således lyder opråbet fra Roger Thompson, der kommer tilbage i år for at undervise, udfordre og opmuntre os. 

Roger er tidligere præst i en kirke i Minneapolis med flere tusinde medlemmer, hvor han stadig taler regelmæssigt. Derudover er han engageret i organisationen Man in the Mirror, der arbejder med mænd og deres rolle i kirken, og sammen med sin kone Joanne er han engageret i Marriage Ministries, der arbejder med at styrke familier og parforhold. Han vil i år tale ud fra de temaer, han beskriver i sin nye bog: Do The Next Right Thing.

Joanne har været en meget aktiv medspiller i Rogers tjeneste som præst. Hun har desuden skrevet en bog, Table Life, der handler om, hvordan vi som kristne kan vise gæstfrihed – ud fra bordets betydning i det Ny Testamente. De har to døtre, 7 børnebørn samt adskillige ”åndelige børn” – herunder Ida von Wowern Fanøe, der boede hos dem, da hun var udvekslingsstudent, og kom til tro igennem dem. Kontakt gerne Ida for flere oplysninger!

Parallelt med sommerlejren afholdes lejr for teenagere, der arrangeres i samarbejde med kirkens unge og teenagere. De har også meget at glæde sig til!

Hvis du har spørgsmål, så kontakt lejrudvalget på lejr@kristentf.dk.

Se også:

 

 

Datoer: 
Søndag, 16. juli 2017 - 16:00 til Fredag, 21. juli 2017 - 12:00
Målgruppe: 
Indbydelse: