Julehjælp til Rødovre

 

Ikke alle har råd til at fejre jul med alt, hvad der hører til af mad og gaver - og tiderne har ikke gjort det lettere. 

Højnæskirken vil, ligesom i tidligere år, bidrage til at gøre julen lidt bedre for en række personer og familier. Vi uddeler "julekurve", der hver indeholder en komplet julemiddag med and mm til 4 personer og derudover julegodter.

Ansøgning

For at ansøge om julehjælp skal man bo i Rødovre og have brug for hjælp her til jul.

Torsdag den 30. november fra kl. 11.00 søgte mange om julehjælp. Fredag 1. december fra kl. 10.00-12.00 vil det også være muligt at ringe og søge om julehjælp på tlf. 5040 4101.

Hvis det er svært at komme igennem, så vær tålmodig og ring igen lidt senere.

Indsamlingen

Via linket på forsiden af hjemmesiden kan du se, hvor langt vi er kommet med indsamlingen - der er stadig mulighed for at være med!

Støtte til julehjælpen overføres til kirkens bank konto: 5475-7009709 hvorefter vi fremsender en kvittering. Mærk venligst overførelsen "julehjælp" og navn + fuldstændig adresse. Hvis der ønskes skattefradrag oplys tillige CVR-nr. eller cpr. nr.

Som tak for støtten

  • Indrykker vi en annonce i Rødovre Lokal Nyt ugen efter uddelingen med navnene på de virksomheder, der har støttet julehjælpen.
  • I "julekurvene" lægger vi en julehilsen med bl.a. navnene på virksomheder, som har støttet.
  • Vi offentliggør også navnene på støttende virksomheder her på siden indtil d. 12-01-2018. Støtter I med 2.000,- kr. eller mere kan I tillige få jeres logo på kirkens hjemmeside i samme periode.

Kontakt os for flere oplysninger om støtte til julehjælpen eller andet.

Forfatter: 
Kristian Knudsen
Tags: